2013. június 25., kedd

86-92-98 Peppa Pig hercegnő jelmez, 1-3 év - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


Köszöntelek az aukciómon!
Leírás:
Gyönyörű Peppa Pig hercegnős felső. Fején korona, pocakja és hátulja ki van tömve, tüllszoknyával. Írtó édes.
Állapota:
Használt, de hibátlan, szép.
Méretei:  
Beírt méret: 1-3 éves,
Kérlek, hogy mielőtt licitálsz,
olvasd el a következő sorokat az esetleges félreértések elkerülése végett:
FIZETÉS:
UniCredit bankszámlámra történő befizetéssel vagy átutalással. A bankszámlaszámom megkapod (! ) a TeszVesz-től az automatikus levélben, így ha csak egy tételt vásároltál, nem kell semmit várnod-kérned, minden adatot ismerni fogsz az utaláshoz. Utaláskor, befizetéskor a megjegyzésbe légy kedves beírni a FELHASZNÁLÓNEVED!.
Rózsaszín csekkel nem foglalkozom, köszönöm a megértést.
LEÍRÁS:
Igyekszem részletes leírást adni, a termékeket alaposan átvizsgálni, mérni. Ha megérkezik a termék és valami hibája van, azt kérem fotózni és haladéktalanul jelezni felém, én is csak ember vagyok, hibázhatok, de ha a vásárlás eltelte után 1 hónappal "derül ki" egy hiba, arra nem tudok megoldást kínálni.
LICITÁLÁS:
Ha megnyertél egy aukciót, kérlek, 3 napon belül jelentkezz, akkor is, ha másra is szeretnél licitálni a kínálatomból. Szívesen összevárom az aukciókat, így Te postaköltséget spórolhatsz. Ha 2 hétig nem jelentkezel és az e-mailjeimre sem válaszolsz, akkor kénytelen leszek negatív értékelést adni és a terméket meghirdetem újból.
A ruhácskákat olcsón adom, kikiáltási áron vagy az alatt lezárni nem fogom, a "bevételből" 2 kislányt ruházok, szóval van mire költeni.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha tényleg szándékodban is áll fizetni. Licitet törölni nem fogok!
Javaslom, hogy nézd meg az összes aukciómat, ha többet vásárolsz, alacsonyabb lesz az egy darabra jutó postaköltség.
POSTÁZÁS:
Feltöltéskor mindent mérek és a postaköltséget a leírás tartalmazza, nem kell külön kérdezni. Postázni a vételár + postaköltség beérkezése után jellemzően csak szombaton (! ) tudok, felelősséget csak az ajánlottan feladott küldeményekért tudok vállalni, és csak azokat tudom kerestetni, ha elvesznének. Utánvéttel nem postázok.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
Este a lakcímemen (XVIII. ker. ) vagy előzetes egyeztetés után hétköznap 10-15 h-ig a VII. kerület Városligeti fasor közelében lévő sportboltban lehetséges. Reggel 8. 00 /délután 16. 20 Havanna lakótelep.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Jó licitálást és sikeres vásárlást kívánok!



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2013-07-04 00:05
. 86-92-98 Peppa Pig hercegnő jelmez, 1-3 év - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése