2013. június 26., szerda

Skylanders Giants - óriás figura - Swarm - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


A termék beszerzési ideje 1-2 nap.
AA Skylanders Giants - óriás figura - Swarm egy nagyobb méretű figurát tartalmaz, amit a portálra helyezve meg tudsz jeleníteni a játékban.
A Skylanders Giants óriás figura - Swarm minden konzolon és számítógépen használható, kompatibilis a PC, Playstation 3 és Xbox 360 gépekkel!
Méretek: 7 x 4 x 12 cm.
Tartozékok:  1 db Swarm óriás figura, 1 db gyűjtőkártya
A játékban szörnyek karaktereit lehet irányítani. A szörnyfigurát a portálra kell tenni, és azonnal megjelenik az adott karakter a játékban. Minden feladathoz más és más képesség szükséges, ezért érdemes a legmegfelelőbb Skylanders Giant-et bevetni a harchoz. A szörnyek a játék során fejlődnek, amit a portál megjegyez, így ha szereplőt cserélsz a játék során, az elért pontjai és képességei megmaradnak. A Skylanders Giants figurák nem csak a játékhoz tökéletesek, a polcokon is előkelő helyeket foglalhatnak el, gyönyörű látványt nyújtva. A Skylanders Giants a játék előző részének figuráival is használható, a régi Skylandereket nem kell kidobni!
Az óriások visszatértek, hogy reményt adjanak!
Régen elhagyták már Skyland-et, kilétük és múltjuk sűrű homályba vész, mégis a világnak szüksége van rájuk, mert a sötét erők gyülekeznek, a jövőt pusztulás fenyegeti. Gyűjtsd össze a számtalan figurát és kiegészítőt.
Postázásunk a termék vételárának beérkezésével azonos napon történik, a termék súlyának megfelelően a mindenkori postai díjszabás alapján.
Simán csak a vevő előzetes kérésére és felelősségére postázunk.
 
.



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-16 08:55
. Skylanders Giants - óriás figura - Swarm - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése