2013. április 26., péntek

Antik festmény - Jelenlegi ára: 1 Ft

HÁZI ÁLDÁS:
NYITVATARTÁSI IDŐ: Önnek mákja van, véletlenül éppen ki vagyok nyitva
PONTOS LELŐHELY: Padlás-a sezlony melletti sufni-titkos ládika.
ÜZLETPOLITIKA: Kótyavetyéimet kizárólag 1 forintról inditom minimálár nélkül
KISZOLGÁLÁS: Büggyögő múmia személyzet mint mindig rejtőzködik, igy teljesen automata
GARANCIA: A fórum szövege és hangvétele erősen cenzúrázva, igy csak az igazságosság betartásával és a jóizlés keretén belül publikálunk. Semmi perverzió. Gibicet úgy hivják hogy KUSS.
SZÁMLA IGÉNYLÉS: Jobblétre szenderülésem után a sóhivatalban .
CSERELEHETŐSÉG: Működik cashre, egyéb csere ajánlat szándékos egreciroztattatásnak minősül.
BÓNUSZ: Minden nyertes licitáló jutalmul kifizetheti a portéka árát.
HOL VOLT HOL NEM VOLT: Úgy döntöttem ennek a rusnya világnak csudálattyára, hogy én az igazmondó fuxman a kolbászkerités kizárólagos fogyasztója , a henyélés vitéze, gyorsan szerencsét próbálok, még mielőtt a rontás meg nem környékez. Kilépek a süllyesztőből , másodperceken át élelem és oltalom nélkül, a világ minden veszélyével dacolva, a szemfényveszejtés kis hiján, összeszedve maradék erőmet , a végkimerültség minden kinja közepette, alig pislákoló szemem lámpásának golyóbisában egyszercsak elém tárul nagypapi ükpapijának komolyságos sufnijának titkos ládikája az 1001 éjszaka minden kincsével. Szókimondó legény lévén , mondom-Ijnye azt a rézgombolyagját . No- és lőn világosság mindjárt kitaláltam hogy ez itt lesz fuxman koldusbotra jutásának cáfolatja. Innentül életem tövestül átfordult, nomeg a ház népének nyugodalma is , ugyanis mindenki a titokzatos örökség elkótyavetyélő kilétét kutatja mindhiába. Meggazdagodásom eggyetlen zátonya Olcsó János komolyságFos üzletember tőle tanulom a kótyavetyélés minden tudományosságának fortéját, szerintem félig már sikerrel- mert a portéka fogy ügyesen de a pénz nem fiadzik. Úgy tervezem, hogy mire mindent elkótyavetyélek, addigra éppen talán rájövök hogy rajtam kivül mindenki jól járt. IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
TERMÉKLEIRÁS: Eladó a képen látható remekül megalkotott 21X30- cm-es régi festmény! - fincsi állapotban, témája mégfincsibb, ha valaki megveszi NO az lesz a legfincsibb . A megnyert portékát postai úton tudom eljuttatni ajánlott küldeményként. Az efféle portékák tanulmányozását ajánlom a diszkóban önhibájukon kivül vakaródzó nemes vitézek megjobbitására.
POSTAKÖLTSÉG: 485 Forint Csak és kizárólag ezek tudatában licitáljon! Szép napot és jó licitálást.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-04-30 19:13
. Antik festmény - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése