2013. július 27., szombat

Vicces bajszos gyűrű - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Mérete állítható.
A termék leütése után küldöm az átutaláshoz szükséges számlaszámot és egyéb elérhetőségeimet e-mailben!
A szállítási idő: 15-30 munkanap, de a postától függően előfordul hosszabb szállítási idő is!  A posta szállítási idejéért nem tudok felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!  
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül add meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámládról utalsu), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelésedet ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Téged sem tudunk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!  
Nagyon fontos!  Azok a kedves vásárlók akik nem tudják kivárni az esetleges 30 (legrosszabb eset) munkanap szállítási időt kérem ne licitáljanak! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban postáz!
Értékelés
Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérlek találjunk egy megoldást, ne adj semleges vagy negatív érékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradj.
KÉRLEK NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEM IS!



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 22:17
. Vicces bajszos gyűrű - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése