2013. június 13., csütörtök

Garázsvásár! Baba magazin 2013.januári ajándékkal - Jelenlegi ára: 1 Ft

Költözés miatt sok-sok minden eladó!
Babát váróknak, kisbabásoknak olvasnivaló! : -)
Jó állapotban van, 1 db Brendonos kupon lett kivágva (ezek cikket sohasem érintenek). Az újsághoz csomagolt Baby on board matricával együtt adom.
Személyesen átvehető Dunakeszin, Gödön,   egy héten egyszer Václigeten, de postázom is. Ha Pesten szeretnéd átvenni, kérlek érdeklődj a vásárlás előtt, lehet, hogy az is megoldható, attól függően, hogy éppen merre járok. Többnyire IV., XIII., és VI. kerületet szoktam érinteni, havi 1-2 alkalommal.
Postaköltség saccolt, vásárlás után tudunk pontosítani! Még több újságot találsz nálam!! 100 Ft alatt nem postázok! Köszi a megértést!
Figyelem! Ha 10 db újságot vásárolsz, oda adom 2000 Ft-ért, ajánlott postaköltséggel együtt! Ha érdekel ez a megoldás, írjál, és felteszem úgy az újságokat. Ebben az esetben lehetőséd lesz kb 50 db újság közül kiválasztani, milyen számokat kérsz.
Ha időd engedi, nézd meg a többi aukciómat, vagy nézz vissza később is, illetve Bealily oldalát is meglátogathatod, mert együtt is tudunk postázni, így spórolhatsz a postaköltségen. Köszi, hogy benéztél.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-02 12:43
. Garázsvásár! Baba magazin 2013.januári ajándékkal - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése