2013. június 8., szombat

6-9 hó és 9-12 hó ruhacsomag - Jelenlegi ára: 199 Ft

Eladó a képen látható csomag. Egy pulcsi (6-9 hó) és a másik két ruha az 9-12 hónapos
Minden termékemhez oda írom, kérlek vedd figyelembe: Annak tudatában licitálj, hogy foltok, bolyhosodás, apróbb lyukak, deformálás ELŐFORDULHAT!!!!! !  
 Ha van időd, nézd meg a többi termékeimet is, folyamatosan töltök fel ruhákat, játékokat és sok mást!!! Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok : )
Mielőtt licitálsz ezt olvasd végig mert sok a félre értés!!!:
Megkérlek, hogy amint megnyerted a terméket, vedd fel velem a kapcsolatot 48 órán belül! 3 napod belül utald el az összeget! Egy héten egyszer postázok, általában pénteki napokon. Licitet nem törlök! Ha beszélni szeretnél velem, inkább e-mailben, a telefon egész nap le van halkítva a baba miatt. Ha több terméket vásárolsz, hogy egy postával elmenjen, tudok várni, de az első megnyert termék után maximum 14 napig! Az addig össze gyűjtött termékek árát utald el.
Ha postán kéred: Sima és sima elsőbbségivel kizárólag akkor postázok, ha előre leadod a pozitív értékelést, mert ez a te saját felelősséged, ezért én nem tartom a hátam : ) Kérd ajánlottan, arról van papírom, ha gond lenne akkor tudok mihez nyúlni, és az értékelést sem kell előre leadnod : -) utánvétellel soha nem postázok, csak utalással!!!
Ha személyesen kéred: A termékek KIZÁRÓLAG hétköznapokon 18 és 19 óra között vehető át a lakásomon, Győr-Ady-városban ELŐRE megbeszélt napon, tehát ne aznap írj rám, hogy este ide ugrasz, mert nekem sajnos előre be vannak táblázva a napjaim. Előtte 2 nappal szólj, hogy mikor jönnél!


Jelenlegi ára: 199 Ft

Az aukció vége: 2013-06-08 21:21
. 6-9 hó és 9-12 hó ruhacsomag - Jelenlegi ára: 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése